Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διανομή ελαιολάδου σε δικαιούχους δωρεάν τροφίμων από την Πέμπτη 20/2

Ο Δήμος Καλαμάτας, διά της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως «Φάρις» και των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, θα προβεί στη διανομή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος έτους 2013 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αυτό να προσέρχονται στο χώρο του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας, Νέα Είσοδος - Βιοτεχνικό Πάρκο, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, αυτοί που υπέβαλαν αιτήσεις δύνανται να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μαζί του την εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα.

Η διανομή του ελαιολάδου θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και θα συνεχισθεί την Παρασκευή 21 του μήνα, μεταξύ των ωρών 10.00 και 12.00 το πρωί. Θα διανεμηθούν 1.608 φιάλες του ενός λίτρου.

Προσοχή: για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας διευκρινίζεται ότι η διανομή αυτή αφορά δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων δε θα προσέρχονται στην διανομή αυτή, καθόσον θα ειδοποιηθούν από τους αντίστοιχους φορείς.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27210 91887 & 27210 89693.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προς διανομή σε δικαιούχους του ίδιου προγράμματος, παρέλαβε σήμερα και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Η ποσότητα αυτή ανέρχεται σε 926 φιάλες του ενός λίτρου. Το ελαιόλαδο αυτό θα διανεμηθεί την επόμενη εβδομάδα, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση μέσω της Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech