Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πλήθη κόσμου, τρελό κέφι στο 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι / 2019

Πλήθη κατοίκων και επισκεπτών, που έκαναν έντονη την παρουσία τους καθώς είχαν κατακλύσει την Καλαμάτα και την περιοχή της βοηθούσης της καλοκαιρίας και του αυτοκινητοδρόμου, παρακολούθησαν στο κέντρο της πόλης, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου 2019, τη μεγάλη παρέλαση του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

3

Η παρέλαση των 25 group του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, δύο από τα οποία αποτελούνταν από Αθηναίους, ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00, με επικεφαλής την Πριγκίπισσα Ιζαμπώ και την ακολουθία της και σε αυτήν, επίσης, συμμετείχαν ομάδα ντυμένη με ενδυμασίες που παραπέμπουν στο βενετσιάνικο καρναβάλι και ο «Δράκος» της Πειραματικής Σκηνής.

ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!

Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές ενδυμασίες, πολλές από τις οποίες ευφάνταστες και πρωτότυπες, σφυρίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας, οι καρναβαλιστές διήνυσαν την απόσταση από το μέγαρο της Φιλαρμονικής, μέσω της Αριστομένους, μέχρι την Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.

6

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους καρναβαλιστές, τους οποίους υποδέχθηκε στην Πλατεία ο Χρήστος Φερεντίνος.

8

Ο Δήμαρχος κήρυξε τη λήξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους πρωτοστάτες της εκδήλωσης, τους πολλές εκατοντάδες καρναβαλιστές και όλους όσοι δούλεψαν για την επιτυχία του Καρναβαλιού, καθώς και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

21

Ακολούθησε συναυλία με τους Onirama, που ενθουσίασαν το κοινό, το οποίο παραδόθηκε στους ρυθμούς της μουσικής, με ελληνικά και ξένα κομμάτια, μέχρι νωρίς το βράδυ.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech