Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Χωρίς σχολικούς φύλακες τη νέα χρονιά

«Είμαστε σε αδιέξοδο για τη φύλαξη των σχολείων», ανέφερε σήμερα ο Δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου, την οποία έδωσαν οι σχολικοί φύλακες που υπηρετούσαν στο Δήμο Καλαμάτας και έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η σχολική χρονιά αρχίζει αύριο και φύλαξη των 99 σχολείων του Δήμου Καλαμάτας δεν υφίσταται πλέον. Το Δήμαρχο φοβίζουν τα ενδεχόμενα βανδαλισμών, διάδοσης των ναρκωτικών και άλλων παρανόμων πράξεων, που η απουσία σχολικής φύλαξης οπωσδήποτε θα διευκολύνει.

Ανέφερε, δε, ότι οι Δήμοι δεν έχουν χρήματα για να αναθέσουν σε ιδιωτική αστυνομία τη φύλαξη των σχολικών κτηρίων και πως αυτή η προοπτική δεν επιλέγεται.

Ο Δήμαρχος δήλωσε κατά των οριζόντιων καρατομήσεων και των απολύσεων, ιδίως μάλιστα εκείνων των εργαζομένων οι οποίοι τήρησαν το νόμο και υπηρέτησαν ευόρκως το Δημόσιο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, μίλησαν ο Σπύρος Σαρδέλης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας και εκ μέρους των πρώην Σχολικών Φυλάκων ο Παναγιώτης Κάρκαλης.

sunenteuksi-sxolikoi-fulakes.JPGsunenteuksi-sxolikoi-fulakes_1.JPGsunenteuksi-sxolikoi-fulakes_2.JPGsunenteuksi-sxolikoi-fulakes_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech