Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ Ι. Καρβέλης στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ Ιωάννης Καρβέλης με έδρα την Πάτρα, συνοδευόμενος από στελέχη του Οργανισμού και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα.

Ο κ. Καρβέλης ενημέρωσε το Δήμαρχο πως, με θετική εισήγηση από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, το ζήτημα παραχώρησης κατά χρήση προς το Δήμο Καλαμάτας των οικοπέδων του Οργανισμού στην Αγία Τριάδα (αποτελούν τον πυρήνα του προβλήματος του παράνομου οικισμού αθιγγάνων), βρίσκεται για έγκριση στο γραφείο του Υπουργού.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε στους εκπροσώπους του ΟΑΕΔ όσον αφορά στο αμφιθέατρο του Οργανισμού (έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στο Δήμο Καλαμάτας), πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το σύστημα πυρόσβεσης σε όλο το κτήριο (προϋπόθεση για να λάβει άδεια λειτουργίας το αμφιθέατρο), οι οποίες στοίχισαν στο Δήμο Καλαμάτας αρκετά χρήματα. Το αμφιθέατρο αυτό, πλέον, μπορεί να δοθεί άμεσα σε χρήση όλων όσοι επιθυμούν την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Ο κ. Καρβέλης γνωστοποίησε, επίσης, στο Δήμαρχο πως η διαδικασία της κοινωφελούς εργασίας (πεντάμηνα) θα εξελιχθεί κανονικά και, επιπλέον, για τους Δήμους θα υπάρξει πρόσληψη υπαλλήλων για τα έργα αυτεπιστασίας. Και για τους δύο αυτούς τρόπους προσλήψεων ορισμένου χρόνου θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και ανακούφιση των Δήμων, που χειμάζονται από την έλλειψη προσωπικού.

 

oaed.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech