Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο: προϋπολογισμός, ρύθμιση οφειλών, υδατοδρόμιο

Με πολύ ενδιαφέροντα θέματα συγκαλείται το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σε δύο συνεδριάσεις. Κατά την πρώτη του συνεδρίαση, στις 13.00, το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καλείται να εγκρίνει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013.

Κατά την έτερη συνεδρίασή του, στις 15.00, τα μέλη του ΔΣ καλούνται να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις, μεταξύ άλλων, σχετικά με την ενεργοποίηση διαδικασιών για τη λειτουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας, καθώς και για ρύθμιση οφειλών έτους 2013, από τους καταστηματάρχες που κάνουν χρήση χερσαίου χώρου εντός της ζώνης λιμένα Καλαμάτας.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδριάσεως αυτής έχει ως ακολούθως:

1. Λήψη απόφασης για εφαρμογή διατάξεων σχετικών με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την ενεργοποίηση διαδικασιών για τη λειτουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας

3. Λήψη απόφασης για ρύθμιση οφειλών έτους 2013, από τους καταστηματάρχες που κάνουν χρήση χερσαίου χώρου εντός της ζώνης λιμένα Καλαμάτας

4. Λήψη απόφασης για μεταφορά των ποσών των χρηματικών καταλόγων που έχουν βεβαιωθεί στην Δ.Ο.Υ., από οφειλές εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας, στο λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και άνοιγμα κωδικού στο ΚΕΠΥΟ.

5. Ορισμός μελών επιτροπής για παραλαβή μισθίου, λόγω λύσης μίσθωσης

6. Ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (κινητών και ακινήτων) του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

7. Ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης ακινήτων για εκποίηση, αγορά, μίσθωση, εκμίσθωση και ανταλλαγή (άρθρο 186 Ν.3463/2006).

limeniko-tameio.jpglimeniko-tameio_1.JPGlimeniko-tameio_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech