Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ολοκληρώθηκαν έργα ανακατασκευής στην Τέντα και υγρομόνωσης στο Κλειστό Παραλίας

Ολοκληρώθηκαν έργα ανακατασκευής στην Τέντα, που περιέλαβαν παρεμβάσεις στο παρκέ (εκτεταμένη συντήρηση) και στις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου στο Ανατολικό Κέντρο.

Ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, τόνισε πως «την Τέντα και την ευρύτερη περιοχή θα τις φροντίσουμε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες.

Τους χώρους υγιεινής τους ανακατασκευάσαμε.

Στον περιβάλλοντα χώρο αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργείο και γίνεται γενικότερος καθαρισμός και ευπρεπισμός.

Εντός των ημερών θα αρχίσουμε και την επισκευή των υπαίθριων γηπέδων στο χώρο, ώστε να υπάρξει μια βελτίωση της όλης κατάστασης εκεί.

Και να μην ξεχνάμε ότι στην Τέντα θα έχουμε και την έναρξη της μεγάλης γιορτής της μουσικής», δηλαδή του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ και Διαγωνισμού Χορωδιών Καλαμάτας, στις 14 Οκτωβρίου 2015, που διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur.

Ο Δήμαρχος προσέθεσε πως στην Τέντα θα υπάρχει θέρμανση τον προσεχή χειμώνα.

ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο παρεμβάσεων συντήρησης και αναβάθμισης, συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας κατασκεύασε διάταξη για την αποτροπή εισόδου οχημάτων στο Ανατολικό Κέντρο, έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αρκάδων.

Επίσης, στο σημείο όπου βρισκόταν η πύλη του στρατοπέδου του 9ου Συντάγματος Πεζικού, εκτελέσθηκε αποκατάσταση της πλακόστρωσης με κυβόλιθους, στην οποία περιλαμβάνεται και η κατασκευή υπόβασης. Ακόμη, στο Ανατολικό Κέντρο εκτελούνται εκτεταμένα κλαδέματα κα θα καθαρισθούν οι σχάρες και οι αγωγοί ομβρίων.

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Σημειώνεται, τέλος, ότι ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την υγρομόνωση, έργο διόλου εύκολο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, στην Παραλία.

anatoliko-kentro-parembaseis-syntirisis_4.JPGanatoliko-kentro-parembaseis-syntirisis_6.JPGDSCN8513_Medium.JPGDSCN8514_Medium.JPGtenta.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech