Στήριξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

στις .

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κάνοντας σήμερα δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, καταδίκασε τη βία που ασκήθηκε από κάποιους «ανόητους» και «ανεγκέφαλους» στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο της Καλαμάτας και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, στέλνοντάς του τη συμπαράσταση, τη συμπάθεια και τη στήριξή του.
Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε πως είναι...

Νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Καλαμάτας

στις .

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας υπέγραψε σήμερα 2 συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 2 υπαλλήλους οι οποίοι τοποθετούνται στο Κέντρο Κοινότητας και Κινητής Μονάδας με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.  Πρόκειται για την Παπανδρέου Δέσποινα και τον Συριτούδη Γρηγόριο, με ειδικότητες ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών. Η διάρκεια της σύμβασής τους ορίζεται μέχρι...

Ελαιοχρωματισμοί σχολείων

στις .

Σήμερα, Δευτέρα 21 Μαΐου, ξεκίνησε η εργολαβία για το βάψιμο των σχολείων από  το συγκρότημα των Γιαννιτσανίκων.
 
 Η επιλογή των χρωμάτων έχει γίνει από αρχιτέκτονες του Δήμου σε συνεργασία με το προσωπικό των σχολείων.  
 

Νότιο συντριβάνι Κεντρικής Πλατείας

στις .

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται διάφορες εργασίες στο νότιο συντριβάνι  της Κεντρικής Πλατείας-Βασ. Γεωργίου, το οποίο θα λειτουργήσει και πάλι την Τετάρτη 23 Μαΐου.
 
Συγκεκριμένα θα γίνουν  εργασίες καθαρισμού από τα άλατα, αντικατάσταση υποβρύχιας αντλίας, επισκευή στον ήδη υπάρχοντα πίδακα και συμπλήρωση του συντριβανιού  και με άλλους πίδακες, με σκοπό...

Μελέτη για το κτήριο στέγασης της ΔΕΥΑΚ

στις .

Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε σήμερα στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ η μελέτη για την πλήρη ανακατασκευή του κτηρίου Γ’, του συγκροτήματος του Νέου Δημαρχείου, στο οποίο προσεχώς θα στεγασθούν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτήριο σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς δόμησης από πλευράς στατικότητας,...

Έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ

στις .

Συμφωνητικό για την πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ», υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, ο Δήμαρχος και ο ανάδοχος Δημήτριος Μουτσώκος. Η σύμβαση είναι συνολικού ύψους 60.165,22 ευρώ με το ΦΠΑ. 
Προβλέπεται η κατασκευή τουαλετών για άτομα με κινητικά προβλήματα, μία στο Δημοτικό Στάδιο και μία στο...

Εργασίες στα Ακοβίτικα

στις .

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης στα Ακοβίτικα. 
Συγκεκριμένα γίνεται διαπλάτυνση οδού Μαρίνου Αντύπα και διαμόρφωση χώρου πλατείας στη συνοικία, δυτικά του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής.
 

Έναρξη εργασιών ανακαίνισης της «Τέντας»

στις .

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 21 Μαΐου 2018,  οι εργασίες για την αλλαγή του καλύμματος του κλειστού γυμναστηρίου Τέντα, με δημοτική δαπάνη. 
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες συνολικής ανακαίνισης όπως εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων LED και νέων διατάξεων  εξαερισμού, που επίσης θα καλυφθούν από το Δημοτικό Προϋπολογισμό.
 

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr