Απεβίωσε ο Σπύρος Σαρδέλης

στις .

Απεβίωσε χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, ο Σπύρος Σαρδέλης, ο οποίος διετέλεσε περίπου επί τριακονταετία δημοτικός υπάλληλος και επί πολλά έτη ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος, για την απώλεια του Σπύρου Σαρδέλη, έκανε την εξής δήλωση: «Ο αείμνηστος Σπύρος προσέφερε άριστες υπηρεσίες στο Δήμο, επί σειράν ετών, από διάφορες θέσεις και πάνω από 10 χρόνια ως ταμίας. Δεκάδες έλεγχοι έγιναν από το Υπουργείο Οικονομικών και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον εμπιστευόμασταν όλοι σε αυτό το πόστο.
Είχε κύρος μεταξύ των συναδέλφων του. Υπήρξε συνδικαλιστής με επιμονή και αγωνιστικότητα, αλλά χωρίς ακρότητες, λεκτικές ή άλλες. Προσέφερε στον αθλητισμό. Υπηρέτησε και το Δήμο και την κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο.
Αφήνει παρακαταθήκες ο Σπύρος Σαρδέλης και θα μας λείψει. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!
Οι ευχές μας συνοδεύουν την οικογένειά του».
Σημειώνεται ότι η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 με δημοτική δαπάνη, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, σε έκτακτη συνεδρίασή του. Επίσης, θα διατεθεί ατελώς χώρος ταφής στο Κεντρικό Κοιμητήριο Καλαμάτας και στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδεύσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Ακόμη, αποφασίσθηκε η σημαία του Δήμου στα Δημοτικά Κτήρια να κυματίζει μεσίστια επί τριήμερο. Τέλος, η φωτογραφία του Σπύρου Σαρδέλη θα αναρτηθεί σε χώρο του Δημαρχείου.

sardelis.JPG

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr