Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας / μελέτη Βιωσιμότητας PLANET

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κεντρικό Δημαρχείο Καλαμάτας, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας, στελέχη του Δήμου Καλαμάτας και της εταιρείας PLANET, η οποία ερευνά τη μελέτη βιωσιμότητας του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν η μελέτη βιωσιμότητας του Μεγάρου Χορού – η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της- και συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα, όπως η αναζήτηση κατάλληλων προσώπων για τη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου και της καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, καθώς και η λεπτομερής εξέταση όλων των οικονομικών παραμέτρων για να λειτουργήσει το Μέγαρο Χορού χωρίς μεγάλη επιβάρυνση του Δημοτικού Προϋπολογισμού.

Σημειώνεται ότι, η μελέτη αφού ολοκληρωθεί θα δοθεί σε Δημόσια Διαβούλευση και στη συνέχεια θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, υπό προϋποθέσεις, το Μέγαρο Χορού μπορεί να πετύχει τη βιωσιμότητά του και να αποτελέσει τον πολιτιστικό φάρο για ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί και το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, 2 Ιουνίου.

megaro.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech