Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πετυχημένο το 22ο Κύπελλο Καλαμάτας στη ρυθμική γυμναστική

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες του “International Tournament Kalamata’s Cup 2014” στη ρυθμική γυμναστική, από τις 2 μέχρι τις 4 Μαΐου. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 4 Μαΐου, το απόγευμα, με την τελετή λήξης και τις απονομές στις αθλήτριες, αγώνες που προβάλλουν την Καλαμάτα παγκοσμίως.

Πολύς κόσμος, όλων των ηλικιών, προσήλθε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα», προκειμένου να απολαύσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών και όλοι ανταμείφθηκαν από το υπέροχο θέαμα, που ούτως ή άλλως προσφέρει το πιο «κομψό» ίσως άθλημα.
 
kerkida s 13
 
Σαράντα δύο αθλήτριες στο ατομικό γυναικών και 45 στο ατομικό νεανίδων, καθώς και 5 ομαδικές συμμετοχές (ensemble), από 14 χώρες (Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Καζακστάν, Λεττονία, Ρουμανία, Η.Π.Α., Ουζμπεκιστάν, Καναδάς), κατεγράφησαν στις αγωνιστικές διαδικασίες του Κυπέλλου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε για 22η συνεχόμενη χρονιά.
 
s 144
 
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα» και τους διοργάνωσαν η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.), ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Από ελληνικής πλευράς, πολύ πετυχημένες παρουσίες κατέγραψαν η Βαρβάρα Φίλιου που κατετάγη 2η στην κορδέλα, τις κορίνες και το σχοινάκι και 3η στην μπάλα, όπως και η Κορίνα Αλευρογιάννη που ήρθε 3η στις κορίνες, 4η στην μπάλα και 6η στην κορδέλα και το σχοινάκι.
 
s 25
 
Επίσης, στο σύνθετο ομαδικό, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στις δέκα κορίνες και τη 2η στις τρεις μπάλες και δυο κορδέλες.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech