Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 20 Δεκεμβρίου 2016

Στην υπ' αριθμ. 57/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική
Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

car

1. Διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παράδοση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) σε εγκεκριμένο συλλογικό σύστημα συλλογής τους. Από την Επιτροπή αναδείχθηκε προσωρινός πλειοδότης αντί 91 ευρώ ανά όχημα η εταιρεία Μεγρέμης Δημήτριος και Σία ΕΕ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

2. Έγκριση κατάστασης απόρων δημοτών για την ενίσχυσή τους με διατακτικές προμήθειας αναγκαίων για τη διατροφή τους ειδών (κρέας). Εγκρίθηκε και θα διανεμηθεί συνολικά ποσότητα 1.676 κιλών χοιρινού κρέατος σε απόρους πολίτες.
3. Συνέχιση της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα για την έντοκη κατάθεση των εσόδων του Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για ένα χρόνο, ενώ το επιτόκιο πέφτει από 2,03% σε 1,30% καθ' όλη τη διάρκεια του 2017.
4. Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2017, Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.
5. Έλεγχος οικονομικών στοιχείων μηνός Νοεμβρίου οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
6. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
7. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
8. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

makedonias-artemidos

9. Επί ενστάσεων κατά του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση κόστους λειτουργίας». Το θέμα παραπέμφθηκε στη Νομική Υπηρεσία προς γνωμοδότηση.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΤΕΝΤΑ»

tenta

10. Έγκριση μελέτης για την προμήθεια «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης Γυμναστηρίου «Τέντα» Δήμου Καλαμάτας (Προμήθεια και Τοποθέτηση)» και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκαν, όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 350.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
11. Έγκριση Απόφασης Δημάρχου περί ανάθεσης της προμήθειας «Απαραίτητες επιδιορθώσεις στις παιδικές χαρές λόγω πλημμύρας». Εγκρίθηκε και θα γίνουν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στη συμβολή Λακωνικής και Αύρας, καθώς και στην περιοχή Τσίρμπα (νοτίως της Αθηνών και ανατολικά του νέου Δημαρχείου), καθώς και σε άλλες παιδικές χαρές, από τις οποίες έχει παρασυρθεί η άμμος λόγω πλημμύρας ή βροχοπτώσεων, συνολικού ύψους 3.819,20 ευρώ με το ΦΠΑ.
12. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για τροποποιήσεις – επεκτάσεις του δικτύου δημοτικού φωτισμού. Εγκρίθηκε.
13. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για την αρχική εγγραφή ναυαγοσωστικών λέμβων ιδιοκτησίας Δήμου Καλαμάτας στα Β.Ε.Μ.Σ. Εγκρίθηκε.
14. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.
15. Έγκριση και εξόφληση δαπανών κοινοχρήστων, του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης - Κληροδοτήματος Δήμου Καλαμάτας «Δημοσθ. Μανδηλάρη». Εγκρίθηκε.
16. Αμοιβή για την:
Α) αποστολή της επιστολικής αλληλογραφίας του Δήμου, οικονομικού έτους 2017 και Β) αποστολή αλληλογραφίας μέσω ταχυμεταφορών (courier), οικονομικού έτους 2017 (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκαν η διενέργεια της υπηρεσίας αυτής και του συνοπτικού διαγωνισμού, η σχετική μελέτη και η κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, προϋπολογισμού 38.500 ευρώ με το ΦΠΑ.
17. Καλή εκτέλεση εργασίας και αμοιβή πληρεξούσιου δικηγόρου του κληροδοτήματος Παναγιώτη Δραγώνα του Δήμου Καλαμάτας (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκαν.

 

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech