Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συνεισφορά για την επισκευή της ράμπας ΑμεΑ

Με έγγραφό του, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Σωτήρης Ι. Μεθενίτης πληροφορεί το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα ότι ο «Κουμπαράς Αγάπης», τον οποίο ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας έστησε στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, απέφερε σημαντικό ποσόν, το οποίο διατίθεται για την ανακατασκευή της ειδικής ράμπας Seatrac, που διευκολύνει τους συνανθρώπους μας με προβλήματα κινητικότητας να κάνουν θαλάσσια μπάνια. Υπενθυμίζεται πως η ράμπα αυτή ήταν τοποθετημένη στην παραλία της Καλαμάτας, νοτίως του Ιερού Ναού Ανάστασης και παρασύρθηκε στο βυθό λόγω θαλασσοταραχής, η οποία εκδηλώθηκε μαζί με το πλημμυρικό φαινόμενο της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

Η ράμπα φέρει μικρές ζημιές, που είναι επισκευάσιμες, ενώ θα συμπληρωθούν ορισμένα τμήματά της που αποσπάσθηκαν και χάθηκαν. Ήδη βρίσκεται στην Πάτρα, όπου προχωρεί η ανακατασκευή της.
Ο Δήμαρχος, με έγγραφό του, ευχαριστεί θερμά τον ομόλογό του από το Μαρκόπουλο Αττικής και τους πολίτες του Δήμου αυτού για την ευγενική χειρονομία.
 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech