Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ο Δήμαρχος Frank Edelmann στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, ο Frank Edelmann, Δήμαρχος του Steinach im Kinzigtal Γερμανίας και συντονιστής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κατ' εντολήν του Υφυπουργού Hans-Joachim Fuchtel, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

Ο F. Edelmann επισκέπτεται τακτικά την Καλαμάτα, καθώς η σύζυγος του Γερμανού Δημάρχου είναι Καλαματιανή στην καταγωγή. Με τον Π. Νίκα έχει κατ' επανάληψη συζητήσει θέματα πιθανής συνεργασίας, σχετικά με την οποία ο Δήμαρχος Καλαμάτας έχει τονίσει πως είναι αναγκαία τα χειροπιαστά αποτελέσματα, σε συγκεκριμένα ζητήματα, με έργα και παρεμβάσεις ωφέλιμες για το κοινωνικό σύνολο.
Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με θέματα αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων και ανάδειξης της ομορφιάς της Καλαμάτας, μέσω έργων που θα περιλαμβάνουν λύσεις απλές, συμβατές με την πόλη και το φυσικό περιβάλλον και όχι μεγάλου κόστους. Θα συσταθεί ομάδα αποτελούμενη από αρχιτέκτονες της Στουτγάρδης, η οποία θα συνεργασθεί με ομάδα αρχιτεκτόνων από την Καλαμάτα, σχετικά με τη διαμόρφωση γεφυρών στο Νέδοντα, με την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης, με την αναβάθμιση των εισόδων της Καλαμάτας από τον περιμετρικό κ.λπ.

DSCN0245_Medium.JPGDSCN0246_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech