Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων λεωφορείου & πινακίδων διαφημιστικής προβολής

Από το Δήμαρχο και το νόμιμο εκπρόσωπο του αναδόχου (Παντεχνική Μεσσηνίας Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες ΕΕ) υπεγράφη συμφωνητικό για την προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων λεωφορείου & πινακίδων διαφημιστικής προβολής, αντί 13.530 ευρώ με το ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

Για την εξυπηρέτηση λειτουργικών αναγκών του Δήμου Καλαμάτας κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση στοιχείων αστικού εξοπλισμού, όπως 5 στέγαστρα και καθιστικά στάσεων αστικής συγκοινωνίας, σε επιλεγμένες θέσεις  εντός του αστικού ιστού.

Θα εγκατασταθούν, επίσης, 6 πινακίδες δωρεάν διαφημιστικής προβολής σε επιλεγμένες θέσεις του αστικού ιστού, δηλαδή στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, σε ελεύθερους χώρους των δημοτικών χώρων στάθμευσης στο καλυμμένο τμήμα του ποταμού Νέδοντα, στο δυτικό διευρυμένο πεζοδρόμιο της οδού Αριστομένους και στην Παραλία. Ο ωφέλιμος χώρος κάθε πινακίδας θα είναι 1,5 μέτρο καθ' ύψος και 1,05 μέτρο κατά πλάτος, οι δε πινακίδες θα τοποθετούνται σε διάταξη ισόπλευρου τριγώνου, ώστε να προσφέρουν θέαση από όλες τις πλευρές. Οι πινακίδες αυτές θα διατίθενται για δωρεάν προβολή πολιτικών κομμάτων, εκδηλώσεων κ.λπ.

stegastra_Medium.jpgtrion_opsewn_Medium.jpgypografi_symbasis_stegastra.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech