Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 15 Ιουλίου 2014

Κατά τη διάρκεια της σημερινής, 31ης/2014, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Αποδοχή της μεταβίβασης στο Δήμο Καλαμάτας της περιουσίας του διαλυθέντος, με το από 13/9/2013 Προεδρικό Διάταγμα, Ιδρύματος με την επωνυμία «Στέγη Ευγηρίας ‘Βασίλειος & Ευδοκία Παναγιώταρου’». Εγκρίθηκε και πλέον η περιουσία του διαλυθέντος ιδρύματος θα περιέλθει, με συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Δήμαρχος, στο Δήμο Καλαμάτας, ως κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης, προκειμένου τα έσοδα αυτής να διατίθενται για έργα εντός του Δήμου Καλαμάτας και της Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας.

panagiwtarou

2. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν, ως η εισήγηση, για την εξόφληση με ευνοϊκούς όρους οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 14 Αυγούστου.

3. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.

4. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Δε συζητήθηκε.

5. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια δομικών υλικών από μάνδρα». Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με το ΦΠΑ και αυτή θα γίνει, ανά ομάδα ειδών (πλην ενός είδους για το οποίο έγινε κλήρωση λόγω ίσης έκπτωσης), από εκείνον που προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, μεταξύ της Δ. & Κ. Πανταζής ΟΕ και του Παναγιώτη Χρ. Αναγνωστόπουλου.

6. Συγκρότηση επιτροπής. Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε επιτροπή διαγωνισμού – προμηθειών.

7. Νομική υποστήριξη δημοτικών υπαλλήλων. Εγκρίθηκε.

8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση συμπληρωματικού εξοπλισμού στη μικροφωνική και μεγαφωνική εγκατάσταση και την προμήθεια συστήματος ήχου και εικόνας για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 19.293,78 ευρώ με το ΦΠΑ.

dimotikou-sumvouliou

9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για: α) προμήθεια ειδών μορφοσιδήρου β) προμήθεια ξυλείας (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 39.990,38 ευρώ με το ΦΠΑ για το μορφοσίδηρο και σε προμήθεια προϋπολογισμού 24.969 ευρώ με το ΦΠΑ για την ξυλεία.

10. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών διοργάνωσης συσσιτίου από το Δήμο Καλαμάτας (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε όσον αφορά σε δαπάνη 5.440 ευρώ για τη συνέχιση μέχρι τέλους του 2014 της παροχής συσσιτίου από το Δήμο Καλαμάτας σε 50 δημότες.

sissitio Medium

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech