Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επιτροπή επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου συναντήθηκε με το Δήμαρχο

Με επιτροπή επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας συναντήθηκε χθες βράδυ ο Δήμαρχος. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η ολοκλήρωση της ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου και η προστασία του, με τοποθέτηση εμποδίων για τα οχήματα. Ο Δήμαρχος εξέφρασε ικανοποίηση διότι οι επαγγελματίες συμφωνούν με τον αποκλεισμό των οχημάτων από το Ιστορικό Κέντρο.

ist-kentrou_2.JPGist-kentrou_4.JPG

Επίσης, συζητήθηκαν οι ενέργειες του Δήμου για την τόνωση της κίνησης και την ενίσχυση των επαγγελματιών στο Ιστορικό Κέντρο εν όψει του εορτασμού της Υπαπαντής του Χριστού και ο Π. Νίκας τους ενημέρωσε για τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για:

1. την τοποθέτηση και λειτουργία ψυχαγωγικού παιγνίου τύπου «carousel», το οποίο θα χωροθετηθεί στην περιοχή του Ιστορικού Κέντρου (πλατεία 23ης Μαρτίου)

2. την τοποθέτηση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιγνίων τύπου «Ρόδα», «Παιδικό Τρενάκι» και «Λούνα Παρκ» (Πλατ. Όθωνος & παραποτάμιος χώρο του Νέδοντα)

3. τη χορήγηση μέχρι είκοσι (20) αδειών σε χειροτέχνες (χειροποίητα κοσμήματα, κομπολόγια κ.λπ.) και σε πωλητές θρησκευτικών ειδών (κεριά, καθαρό κερί, εικόνες, λιβάνια, καρβουνάκια), δημότες του Δήμου Καλαμάτας, για το χρονικό διάστημα από 31/01 έως 02/02/2014 [επί της Πλατείας 23ης Μαρτίου μέχρι δεκαπέντε (15) άδειες και επί της οδού Υπαπαντής μέχρι πέντε (5) άδειες]

4. τη χορήγηση δύο (2) αδειών σε πωλητές λουκουμάδων και δύο (2) αδειών σε πωλητές ποπ – κορν, δημότες του Δήμου Καλαμάτας, στο ευρύτερο Ιστορικό Κέντρο

5. την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου, την παραμονή της Υπαπαντής, μέχρι τις 22.00.

Τέλος, αναφέρθηκε πως μετά τις εγκρίσεις, θα οριοθετηθούν και οι χώροι στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech