Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μουσικοχορευτική βραδιά από τη Σχολή Χορού και το Δημοτικό Ωδείο

Kαταχειροκροτήθηκαν από το κοινό της πόλης, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής Χορού και του Δημοτικού Ωδείου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, που παρουσίασαν μιαν αξέχαστη μουσική και χορευτική βραδιά με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος, στο χαιρετισμό του, μαζί με τις ευχές που με την ευκαιρία των εορτών απηύθυνε στο κοινό, ευχαρίστησε το προσωπικό των Καλλιτεχνικών Σχολών της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου και τις οικογένειες των μαθητών, που παρά την οικονομική κρίση η οποία μαστίζει τη χώρα μας, καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τη φοίτηση των παιδιών για την απόκτηση καλλιτεχνικής παιδείας. Τόνισε, δε, πως το μέλλον των Σχολών είναι εξασφαλισμένο, καθώς κάτι τέτοιο το επιβάλλει η πολιτιστική ιστορία του Δήμου μας.

Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, με τίτλο: «…Μ’ ένα σακί αλεύρι να στήσουμε τραγούδι, να στήσουμε χορό» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 19.00 και στις 21.00. Περιελάμβανε το ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι «Η Μαριγώ και οι Καλικάντζαροι» με αφηγήτρια τη Λίλλυ Τριαντάρη, χορευτική παράσταση που επιμελήθηκε η Δημοτική Σχολή Χορού, με πέντε χορογραφίες εμπνευσμένες από το πνεύμα των εορτών και μουσική εκδήλωση που επιμελήθηκε το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Δείτε εδώ τους συντελεστές της παράστασης.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech