Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τη «Σταχτοπούτα» παρακολούθησαν στην Αθήνα μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική - πολιτιστική εκδρομή, που οργάνωσε και φέτος η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας, η οποία υπάγεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, με πρωτοβουλία της διευθύντριάς της Κατερίνας Κασιούμη.

Πενήντα τέσσερις μαθήτριες με τους γονείς τους, τη Διεύθυνση της Σχολής, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Αλέξανδρο Μπουφέα και την Αντιπρόεδρο Ιωάννα Κορμπή, παρακολούθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου μιαν εξαιρετική παράσταση κλασικού χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη «Σταχτοπούτα», σε μουσική Σεργκέι Προκόφιεφ και χορογραφία Βίκτορ Λίτβινοφ. Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου ενθουσίασε το κοινό με τους άρτιους τεχνικά και εκφραστικά χορευτές του, καθώς και με τους υπέροχους φωτισμούς, τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης.

Η Διεύθυνση της Σχολής εύχεται το 2015 να είναι γεμάτο νέες ευκαιρίες για τους μαθητές και τους γονείς τους. Ευκαιρίες, που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους, να διευρύνουν όλο και περισσότερο τους ορίζοντές τους και να καλλιεργούν τη σχέση τους με την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

megaro_1.jpgmegaro_2.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech