Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδρίασε (30 Δεκεμβρίου)

Στη σημερινή, 19η/2013, συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, έγινε συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 52/2013 μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας». Αποσύρθηκε.

2. Δημιουργία παιδικής χαράς στην πλατεία Μαυρομιχάλη. Εγκρίθηκε, με σκοπό τη φροντίδα και την ψυχαγωγία των παιδιών, καθώς σ’ αυτήν την πυκνοκατοικημένη συνοικία δεν υπάρχει τέτοιος χώρος. Για τη δημιουργία της παιδικής χαράς θα χρησιμοποιηθούν ειδικά αντικραδασμικά ελαστικά δάπεδα, τα οποία υπάρχουν ήδη στις αποθήκες του Δήμου και θα τοποθετηθούν πάνω στις υφιστάμενες πλάκες. Ο απαραίτητος εξοπλισμός (όργανα, καθιστικά και περίφραξη) θα εγκατασταθεί με τη διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης από εταιρεία κατασκευής οργάνων μετά από δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό.

Επίσης, θα πρέπει να μετακινηθεί η προτομή του Σωκράτη Κουγέα σε θέση νοτιότερη της υφιστάμενης και να αφαιρεθεί ένα άρρωστο, γερμένο μικρό πεύκο, το οποίο θα αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά εάν παραμείνει στο χώρο.

Εγκρίθηκαν, επομένως, η δημιουργία της παιδικής χαράς στην πλατεία Μαυρομιχάλη, η μετακίνηση της προτομής και η κοπή του πεύκου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech