Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολιτική Προστασία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συγκέντρωση Αντιδημάρχων και Διευθυντών Υπηρεσιών του Δήμου και Νομικών Προσώπων

Με Αντιδημάρχους και Διευθυντές Υπηρεσιών του Δήμου και Νομικών Προσώπων συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος. Ο Π. Νίκας έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για την καλύτερη διεξαγωγή του έργου που πρέπει να παράγει ο Δήμος, υπέρ των πολιτών και της περιοχής μας. Επίσης, προσδιόρισε τους ρόλους των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα και των Διευθυντών.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως κάθε Διεύθυνση θα πρέπει να έχει στόχους και θα κρίνεται βάσει αποτελεσμάτων. "Θέλω τη συμμαχία σας, χωρίς εσάς δεν μπορεί να γίνει κάτι", επεσήμανε, επιμένοντας στο δίπτυχο στοχοθεσία - αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος τάχθηκε υπέρ της αξιολόγησης των υπαλλήλων και ζήτησε να γίνει σωστά, ενώ ανέφερε πως ο Δήμος θα προβεί στη σύνταξη νέου Οργανισμού και πως θα υπάρξει περαιτέρω συρρίκνωση Νομικών Προσώπων.

Είπε ακόμη πως όλοι είναι υπεύθυνοι για την εξεύρεση πόρων, δεδομένου ότι τα μόνα διαθέσιμα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ, το Πράσινο Ταμείο, την ΕΕΤΑΑ. Ο Π. Νίκας στάθηκε και στην ανάγκη υπεράσπισης και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας.

Όσον αφορά στις προκλήσεις για το μέλλον, στις οποίες ο Δήμος Καλαμάτας καλείται να ανταποκριθεί, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στη μεταστέγαση όλων των Υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο, στη διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών σε συνεργασία με την Interkultur τον Οκτώβριο του 2015, στην προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών μας προϊόντων στο εξωτερικό, όπως θα γίνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Νέο Δελχί της Ινδίας, καθώς και στην προσπάθεια να επιλεγεί η Καλαμάτα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

suskepsi.JPGsuskepsi_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech