Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολιτική Προστασία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δωροεπιταγές από τα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για πολίτες που έχουν ανάγκη

Δωροεπιταγές των 20 ευρώ καθεμιά, συνολικής αξίας 2.180 ευρώ, που θα διανείμει ο Δήμος μέσω των Κοινωνικών του Δομών σε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, προσέφεραν σήμερα στο Δήμαρχο οι διευθυντές των καταστημάτων Καλαμάτας των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» Γιώργος Κατσιφώλης, Αριστείδης Κρουστούρης και Χρήστος Σωτηρόπουλος. Η προσφορά αυτών των δωροεπιταγών γίνεται στο πλαίσιο πανελλαδικής δράσης των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος». Κάθε εβδομάδα, η δράση αυτή αναπτύσσεται σε διαφορετική πόλη όπου υπάρχουν καταστήματα της συγκεκριμένης εταιρείας και τούτη την εβδομάδα είναι η σειρά της Καλαμάτας.
Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε τα στελέχη της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για «τη διαρκή προσφορά τους προς το Δήμο Καλαμάτας, που έχει στόχο να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη». Οι δωροεπιταγές θα παραδοθούν από το Δήμαρχο στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου και στη συνέχεια σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, κατόπιν αξιολογήσεως από επιτροπή την οποία στελεχώνουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως τα σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» εδώ και χρόνια συμπαρίστανται στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Επίσης, τα είδη που συλλέγονται στα καταστήματα της εταιρείας, σε χώρους όπου εναποθέτουν οι πολίτες την αγάπη τους, φθάνουν κατά πλειονότητα στο Δημοτικό Παντοπωλείο μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με την οποία ο Δήμος Καλαμάτας έχει άριστη συνεργασία.
Απευθύνοντας για άλλη μια φορά ευχαριστίες στους εκπροσώπους των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», ο Δήμαρχος τόνισε πως "θα ξεπεράσουμε την κρίση αν είμαστε όλοι μαζί και αν βοηθάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη".
 
photo.JPGphoto_2.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech