Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο Καλαμάτας

Μιαν Ελλάδα αυτάρκη σε αίμα οραματίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και σ’ αυτό έρχεται αρωγός ο Δήμος Καλαμάτας. Στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Δήμου, κατά το διάστημα 4 έως 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 26η Αμφικτυονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Η έναρξη της Αμφικτυονίας θα κηρυχθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», αμέσως μετά την κατάληξη στην Καλαμάτα, το απόγευμα της 4ης Οκτωβρίου, της 11ης Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος έχει εκφράσει την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας στις παραπάνω ενέργειες, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, που αποτελεί δώρο ζωής και σώζει ανθρώπους οι οποίοι κινδυνεύουν.

Απόψε, περί τις 19.45, ο Δήμος Καλαμάτας θα παραλάβει τη φλόγα της Λαμπαδηδρομίας από το Δήμο Μεσσήνης. Από αύριο το πρωί, η Λαμπαδηδρομία θα εκτυλιχθεί στην Καλαμάτα και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μέχρι την κατάληξή της στην κεντρική πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, περί τις 19.00.

lampadidromia.jpglampadidromia_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech