Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πανελλήνια Ουρολογική Συνάντηση στην Καλαμάτα

Η 5η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση του Τμήματος Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (ΟΝΟΓΟ) της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 6 του μήνα.

Η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του Τμήματος ΟΝΟΓΟ. Στη συνάντηση της Καλαμάτας έχουν προσκληθεί ως ομιλητές εκλεκτοί και καταξιωμένοι ουρολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους οποίους αναμένεται να γίνει ευρεία ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος με Διεθνείς Επιστημονικές Εταιρείες, έχει ενταχθεί στο επιστημονικό πρόγραμμα ειδική κοινή συνεδρία με την International Continence Society (ICS).

Η Συντονιστική Επιτροπή του Τμήματος ΟΝΟΓΟ επέλεξε φέτος τη φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας για τη διοργάνωση της Συνάντησης. Οι εργασίες της θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Filoxenia. Η εναρκτήρια τελετή και η δεξίωση υποδοχής θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. Η εναρκτήρια διάλεξη θα έχει θέμα: «Η δημόσια υγεία στην αρχαία Μεσσήνη» και θα μιλήσει ο Πέτρος Θέμελης, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech