Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Το όνομα του Πέτρου Γεωργανά πήρε το Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας

Το όνομα του αειμνήστου Πέτρου Γεωργανά, διατελέσαντος Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Σπερχογείας, δόθηκε χθες στο Δημοτικό Γήπεδο αυτού του Τοπικού Διαμερίσματος του Δήμου Καλαμάτας. Επρόκειτο για την υλοποίηση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, κατόπιν εισηγήσεως του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχογείας, σε ένδειξη τιμής προς τον Πέτρο Γεωργανά, ο οποίος συνέβαλε πολύ στην ανάδειξη του τοπικού ποδοσφαίρου ως παράγοντας και Πρόεδρος του ΑΟ Σπερχογείας.

Της τελετής ονοματοδοσίας προηγήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΑΟ Σπερχογείας και του ΠΣ Η Καλαμάτα (0-3). Ακολούθησε η τελετή αγιασμού και κατόπιν απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχογείας Παναγιώτης Περρωτής, ο Πρόεδρος του ΑΟ Σπερχογείας Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, επαίνεσε το δυναμισμό της περιοχής της Σπερχογείας, κάτι που εκφράζεται και μέσα από τη δραστηριότητα της τοπικής ομάδας. Εξήρε, επίσης, την προσωπικότητα και την προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο του αειμνήστου Πέτρου Γεωργανά, που οδήγησαν το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στην απόδοση τιμής στο πρόσωπό του, με την απόφαση να δοθεί το όνομά του στο Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας. Ο Δήμαρχος τόνισε, ακόμη, την υποχρέωση στη μνήμη του Πέτρου Γεωργανά να διατηρείται σε άριστη κατάσταση το Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας και ευχήθηκε να είναι αιωνία η μνήμη αυτού του σπουδαίου παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής «Πέτρος Γεωργανάς – Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας», από το Δήμαρχο και μέλη της διοίκησης του ΑΟ Σπερχογείας.

Υπενθυμίζεται πως, σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, υπεγράφη στις 5 Ιουλίου 2013 σύμβαση χρησιδανείου για την παραχώρηση από το Δήμο Καλαμάτας του Δημοτικού Γηπέδου Σπερχογείας προς τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΑΟ Σπερχογείας Κωνσταντίνος Χριστόπουλος. Η χρήση του γηπέδου παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος για 5 χρόνια.

gipedo_georganas.jpggipedo_sperhogia.JPGgipedo_sperhogias.JPGgipedo_sperhogias_.JPGgipedo_sperhogias_1.JPGgipedo_sperhogias_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech