Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ήταν λαμπρή η «Λευκή Νύχτα»!

Ήταν λαμπρή η «Λευκή Νύχτα», το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου προς την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στην Καλαμάτα, πολλοί εκ των οποίων ήταν επισκέπτες απ’ όλη την Πελοπόννησο, τόνωσε την τοπική οικονομία με τζίρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, προέβαλε την Καλαμάτα, αλλά – κυρίως – έδωσε νότα αισιοδοξίας στον κόσμο, που ψυχαγωγήθηκε με πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, τόνισε πως «αποδείξαμε ως πόλη και ως θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης και της περιοχής ότι πρέπει να κουνάμε τα χέρια, να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει και ότι φτάνει πια η μιζέρια και η γκρίνια».

Ο Δήμαρχος προσέθεσε: «Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Προέδρους του Επιμελητηρίου κ. Μανιάτη και του Εμπορικού Συλλόγου κα Ψηλάκη. Είναι χαρά η συνεργασία μαζί σας». Ευχαρίστησε, ακόμη, τους εμπόρους και επαγγελματίες οι οποίοι υποδέχθηκαν τον κόσμο, όσον αφορά σε μια διοργάνωση που έκανε πανελλήνια εντύπωση και πλέον καθιερώνεται ως θεσμός.

Επίσης, ευχαρίστησε και συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία, επειδή παρά το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν την Καλαμάτα, δε σημειώθηκε καμία έκνομη ενέργεια. Ο Δήμαρχος συνεχάρη για το συντονισμό της προετοιμασίας την Παναγιώτα Ντίντα, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο, αλλά και το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας, διότι το πρωί της Κυριακής παρέδωσε καθαρό το κέντρο της πόλεως.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη σύλληψη και την υλοποίηση της ιδέας και τόνισαν πως η διοργάνωση ξεπέρασε τις προσδοκίες.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech