Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών στον Αντικάλαμο

Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο είχε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, ο Δήμαρχος, ενώ ακολούθησε αυτοψία στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου, παρουσία των Προέδρων της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντικαλάμου, καθώς και στελεχών του Νοσοκομείου.

Ο Δήμος Καλαμάτας αναμένει αίτημα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, που θα εισαχθεί προς λήψη αποφάσεως στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας να μετακομίσει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου, από το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα στο παλιό Νοσοκομείο - νέο Δημαρχείο.

Στο κτήριο όπου τώρα εδρεύει η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών θα στεγασθεί η ΔΕΥΑΚ, αφού προηγηθούν επισκευές, για τις οποίες είναι έτοιμη η μελέτη, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση