Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Πλημμύρισε» η Καλαμάτα από κόσμο

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην Καλαμάτα για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, είτε από την Αθήνα και άλλες πόλεις για τη γιορτινή περίοδο, είτε από κοντινές περιοχές για μια βόλτα.

Πόλος έλξης των επισκεπτών ήταν οι θρησκευτικές ακολουθίες, που τελέσθηκαν σε όλους τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς, με επίκεντρο το Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής. Επίσης, πολλοί προτίμησαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για τα χρειώδη του Πασχαλινού τραπεζιού, ενώ επισκέφθηκαν και την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, για να αγοράσουν χειροτεχνήματα στα σπιτάκια που είχαν στηθεί επί της Πλατείας, αλλά και για τα καφέ και τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου.
Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια λειτούργησαν με πληρότητα που άγγιξε το 100%, ενώ πολλοί επισκέπτες διέμειναν σε συγγενείς και φίλους, στην πόλη και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.
Ο Δήμος Καλαμάτας ανταποκρίθηκε με επάρκεια σε θέματα καθαριότητας, καθώς η πόλη καθαρίσθηκε ανελλιπώς και τις αργίες, ενώ υπήρξε επάρκεια νερού. Επίσης, τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στην πελατεία τους οι Καλαματιανές επιχειρήσεις του χώρου της εστίασης και της ψυχαγωγίας.
Στην κοσμοσυρροή συνετέλεσε η προβολή της πόλης από πλευράς Δήμου Καλαμάτας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σε πανελλαδική βάση, καθώς έγιναν προεορτίως αφιερώματα στην Καλαμάτα και στα Πασχαλινά της έθιμα, όπως ο πολύ επιτυχημένος σαϊτοπόλεμος, από τα εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, Alpha, Antenna και Star. Μάλιστα, πολλά από τα πανελλαδικώς εκπέμποντα κανάλια και από τις ιστοσελίδες που εδρεύουν στην Αθήνα, αφιέρωσαν ρεπορτάζ στη διενέργεια του σαϊτοπόλεμου, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στο βόρειο πάρκινγκ του Νέδοντα.

1.jpg2.jpg3.JPG4.JPG5.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech