Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ανάρτηση πίνακα κατάταξης των προσωρινών επιτυχόντων και πίνακα αποκλεισθέντων της με αριθμό πρωτ. 75681/03-08-2022 ανακοίνωσης (ΑΔΑ 97Η8ΩΕΕ-Φ4Η) για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμά

 

Η αναζήτηση της σειράς κατάταξής σας στους κατωτέρω πίνακες, γίνεται είτε με την βοήθεια του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητος που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αιτήσεώς σας.

Τον προσωρινό πίνακα κατάταξης προσωπικού πλήρους απασχόλησης ΙΔΟΧ καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων δήμου Καλαμάτας μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Τον προσωρινό πίνακα κατάταξης προσωπικού μερικής απασχόλησης ΙΔΟΧ καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων δήμου Καλαμάτας μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Τον πίνακα απορριπτέων της ανακοίνωσης 75681/03-08-2022 για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων δήμου Καλαμάτας μπορείτε να τον δείτε εδώ

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς  μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων.  Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech