Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Περίληψη διακήρυξης για την προμήθεια τροφίμων για τισ ανάγκες των παιδικών σταθμών και του Δημοτικού παντοπώλείου του Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις (%) στη μέση τιμή Λιανικής όπως θα προκύπτει από το Δελτίο Πιστοποίησης Τιμών της Δ/νσης Ανάπτυξης τμήμα εμπορίου & τουρισμού Περιφερειακής ενότητας Ν. Μεσσηνίας, για τα είδη: οπωροπωλείου (Ομάδα Α), κρεοπωλείου (Ομάδα Β), κατεψυγμένα ψάρια (Ομάδα Γ), ελαιόλαδο (από την Ομάδα Δ). Για τα είδη παντοπωλείου & κατεψυγμένα λαχανικά (Ομάδα Γ), είδη αρτοπωλείου & ζαχαροπλαστικής (Ομάδα Ε), καθώς και για τα είδη του Δημοτικού παντοπωλείου, η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος.

 

Ενδεικτικός προϋπολογισμός 175.247,85€ συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.

 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 08/07/2015 και ώρα 10.00 π.μ.. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 14/07/2015 και ώρα 10.00 π.μ.. Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr,του ΕΣΗΔΗΣ.

την μελέτη θα την δείτε εδώ

την διακήρυξη εδώ

την περίληψη εδώ 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech