Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Εκπροσώπηση Δήμου ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μεσσήνης στην ΠΕΔ και τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο σεβασμός στη δικαστική απόφαση για το Δήμο Μεσσήνης – ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή όχι – επιβάλλει την εκπροσώπηση και αυτού του Δήμου, σύμφωνα με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για θέμα, που μπορεί να επιλυθεί με γνωμοδοτήσεις δικηγόρων ή με δηλώσεις άσχετων παραγοντίσκων.
Είναι, πρωτίστως, θέμα της Γενικής Συνέλευσης των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πρέπει να συζητηθεί άμεσα και η Συνέλευση να αποφασίσει σχετικά. Προφανώς, αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να παρεμποδίσει».
 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2025

gcloud

aria-label="Κλείσιμο μενού"