Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Να πάρετε τα χρήματα

Σε συνέχεια ερώτησης εκπροσώπων συλλόγων σχετικά με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση – παρότρυνση: «Γνωρίζω καλά πως η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή πιέζει φορτικά εκπροσώπους συλλόγων να λάβουν χρήματα με το γνωστό αντίκρισμα. Εγώ λέγω: «Να τα πάρουν οι σύλλογοι τα χρήματα και να πιάσουν αυτά τόπο». Παρακαλώ, όμως, να μη συνεργήσουν στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, γιατί γι' αυτό ασκείται η πίεση χρηματοδότησης από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Δυστυχώς, η χρησιμοποίηση των ταμείων της Περιφέρειας με σκοπό την ενδυνάμωση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής στις εκλογές δεν έχει προηγούμενο. «Πάρτε, λοιπόν, τα χρήματα, αφού μάλιστα σας πιέζουν γι' αυτό. Σκεφτείτε, όμως, το 'γιατί τα δίνουν' και το 'τι επιδιώκουν'».
Παρακαλώ, επίσης, οι εκπρόσωποι συλλόγων που δεν ειδοποιήθηκαν από την Περιφέρεια για χρηματοδότηση να προσέλθουν και αυτοί, απαιτώντας χρηματοδότηση για λόγους δικαιοσύνης και ίσης αντιμετώπισης.
Πολλές χιλιάδες ευρώ μοιράζονται για μετάλλια, ενδυμασίες, φαγητά, δημόσιες σχέσεις, προβολές, χορούς και πανηγύρια, ένα σωρό απίθανα πράγματα. Ζητήστε όλοι οι σύλλογοι – πολιτιστικοί, καλλιτεχνικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί κ.λπ. - οικονομική ενίσχυση. Είναι αναγκαίο να τους αποκαλύψουμε. Το δημόσιο χρήμα ανήκει σε όλους μας».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech