Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα

Συμφωνώ

Διαχείριση αδρανών υλικών

στις .

Επιτέλους, η πρώτη μονάδα διαχείρισης αδρανών υλικών έχει αρχίσει τη λειτουργία της στην ευρύτερη περιοχή μας και συγκεκριμένα στο Σταυροπήγιο. Η μονάδα αποτελεί νόμιμο χώρο υποδοχής, προσωρινής αποθήκευσης και επεξεργασίας αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (μπάζων) στη Μεσσηνία.

Τα στοιχεία της είναι τα παρακάτω:
Μανουσέας Κ. & Σία Ε.Ε, Σταυροπήγιο Δήμου Δυτικής Μάνης
Τηλ.: 2721 11 0466
Κιν.: 6944 838686
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κων/νος Μανουσέας.
Η παραπάνω μονάδα λειτουργεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Συλλογικού Συστήματος ΑΕΚΚ ΑΑΝΕΛ (www.aanel.gr), η εμβέλεια του οποίου είναι όλη η ΠΕ Μεσσηνίας.
Σημειώνεται ότι στις 12 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, για να αναλυθεί η παρούσα κατάσταση στην διαχείριση των μπάζων στην Μεσσηνία. Το θέμα της θα είναι: «Ανακύκλωση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων στη Μεσσηνία - Έναρξη εφαρμογής νομικού πλαισίου». Τη συνάντηση, που θα γίνει μεταξύ των ωρών 10.30 και 13.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Rex, διοργανώνει το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας - ΑΑΝΕΛ».
Επισημαίνεται, τέλος, ότι θα ακολουθήσει η λειτουργία και άλλης παρόμοιας μονάδας, πιο κοντά στην Καλαμάτα.

 

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr