Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

«Να διαλέξει κουστούμι ο κ. Μαντάς»

Σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει τελευταία και με δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και, ταυτοχρόνως, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας, σε δηλώσεις του σήμερα ανέφερε τα ακόλουθα:
«Από τον αγαπητό Πρόεδρο της Νομαρχιακής, τον κ. Μαντά, υπέστην μία αναίτια και αναιτιολόγητη επίθεση, η οποία εμπεριείχε και ψεύδη και συκοφαντίες, λέγοντας ότι εγώ έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Περιφερειάρχη, λες και αγνοούσε όλα αυτά τα πολιτικά ζητήματα, τα οποία υπάρχουν με τον κ. Τατούλη και για κανένα από τα οποία δεν έχει πάρει θέση. 
Του είπα, και θα το λέω συνέχεια: ή θα είναι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ή θα είναι στη μισθοδοσία του Περιφερειάρχη. Να διαλέξει ένα από τα δύο. Μισθοδοτούμενους συκοφάντες εγώ δεν πρόκειται να ανεχθώ στην τρίτη θητεία μου. Δεν το ανέχτηκα ποτέ».
Απαντώντας, δε, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε πως ζητεί την παραίτηση του κ. Μαντά από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας «με την ιδιότητα ενός Δημάρχου, ο οποίος θέλει να απαντήσει σ’ έναν άνθρωπο, ο οποίος φοράει δύο κουστούμια. Άλλα θέλω να πω με τη μία του ιδιότητα, άλλα θέλω να πω με την άλλη του ιδιότητα».
 
egkainia birbitas egkainia birbitas 1
egkainia birbitas 2
 
Σε συνέχεια, δε, αρνητικών για την Μπιρμπίτα δηλώσεων του κ. Μαντά την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος προσέθεσε τα ακόλουθα: «Για να μην ξεχνάτε ότι αυτή την κατασκήνωση την έχει φτιάξει η Νέα Δημοκρατία και την εγκαινίασε ο Υπουργός Εσωτερικών που την είχε χρηματοδοτήσει, ο μακαρίτης ο Νάκος. Και ειλικρινά εξεγείρομαι όταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ βγαίνει και λέει ότι ο χώρος αυτός – ακόμη υπάρχει η ταμπέλα στην εθνική οδό – είναι μόνο για ζώα, όταν υπάρχουν 30 άνθρωποι, τώρα, που ζουν μέσα σ’ αυτόν τον χώρο». Ποιος τον κατάντησε, αλήθεια, έτσι;
 
 
egkainia_birbitas.JPGegkainia_birbitas_1.JPGegkainia_birbitas_2.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech