Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Π. Νίκας: ο Δήμος δεν κλείνει το 8ο Δημοτικό Σχολείο

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας είχε ο Δήμαρχος, σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015. Επιλογή της Δημοτικής Αρχής είναι να μην κλείσει το Σχολείο, κατά το διάστημα μεταστέγασης από τα σημερινά λυόμενα στο εξαίρετο νέο κτήριο.

Με τη λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας και με φροντίδα ώστε να μην υπάρχει όχληση, η αποξήλωση των λυομένων, δωρεάς της Ολλανδικής Κυβερνήσεως, θα πραγματοποιηθεί ενώ το Σχολείο θα λειτουργεί στο νέο διδακτήριό του.
Δύο ημέρες πριν τη μεταφορά, που θα γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του χώρου από το Δήμαρχο και στελέχη του Δήμου, μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να πιστοποιηθεί ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα.
Σημειώνεται ότι υπήρξε πρόταση εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων για αναστολή λειτουργίας του 8ου Δημοτικού Σχολείου επί 2 εβδομάδες, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά.

 

PB021899_Medium.JPGPB021900_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech