Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα βοοειδή στον Ταΰγετο

Ανεξέλεγκτη είναι και πάλι η κατάσταση με τα βοοειδή στον Ταΰγετο, όπου παρατηρούνται πλέον και τραυματισμοί πολιτών απ' αυτά, όπως συνέβη χθες με κυρία στις Σιλίμποβες, που ήλθε σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχείο και έκανε σχετική καταγγελία.

Όπως έχει τονίσει κατ' επανάληψη η Δημοτική Αρχή, για να υπάρξει αντιμετώπιση του θέματος απαιτείται κινητοποίηση όλου του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή ΣΔΟΕ (παράνομες αγοραπωλησίες), Διεύθυνση Κτηνιατρικής και Διεύθυνση Υγείας (παράνομη σφαγή), Εισαγγελία και Αστυνομία (αναζήτηση ιδιοκτητών) κ.λπ.
Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις επί συσκέψεων για το θέμα, ο Δήμος έχει παραδώσει μέχρι και ονόματα φερομένων ιδιοκτητών που είναι κυρίως από την περιοχή των χωριών της Αλαγονίας, αλλά τίποτε συγκεκριμένο δε γίνεται.
Η αναζήτηση και τιμωρία των ιδιοκτητών, μαζί με την οργανωμένη επιχείρηση σύλληψης και σφαγής των αδέσποτων (;;;) [αναισθητικό, φύλαξη σε χώρο, μεταφορά, σφαγείο] απαιτούν σχέδιο και οργάνωση, με την παρουσία κατασταλτικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των εκπροσώπων συμφερόντων.
Ανεξέλεγκτα βοοειδή στον Ταΰγετο, μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων στην Καλαμάτα, εκατοντάδες αγριογούρουνα και αγριοκάτσικα... Κάτι πρέπει να γίνει με τρόπο οργανωμένο και αποτελεσματικό. Ίσως ο τραυματισμός της κυρίας στις Σιλίμποβες συγκινήσει και κινητοποιήσει...

xtupimeni-apo-geladia_1_Medium.JPGxtupimeni-apo-geladia_2_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech