Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Δε συναινεί ο Δήμος σε εκδηλώσεις διαφήμισης με αθλητικό πρόσχημα, που συνεπάγονται ταλαιπωρία των πολιτών

Με έγγραφό του προς το Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, το οποίο κοινοποιείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, τη ΔΟΥ Καλαμάτας, τον Α.Ο. «Ακρίτας» και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος επισημαίνει πως δε συναινεί ο Δήμος σε εκδηλώσεις διαφήμισης με αθλητικό πρόσχημα, που συνεπάγονται ταλαιπωρία των πολιτών λόγω αποκλεισμού δημοτικών οδών.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«1) Ο Δήμος Καλαμάτας ούτε έχει, ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή ή σχέση με την εκδήλωση υπό τον τίτλο «Kalamata street Relays», που οργανώνεται από τον Α.Ο. «Ακρίτας», με χορηγία των εταιρειών ΒΙΚΟΣ και WIND.

2) Κατά την άποψή του, η εκδήλωση αυτή θα υπηρετήσει την προβολή των χορηγών της εκδήλωσης, με καταβολή, μάλιστα, οικονομικής συνδρομής από τους συμμετέχοντες και η όποια αθλητική δράση είναι προφανές ότι μόνο ως πρόσχημα χρησιμοποιείται.

3) Ο Δήμος Καλαμάτας δε συναινεί στη χρησιμοποίηση της πόλης και των υποδομών της, ούτε στη διακοπή της κυκλοφορίας σε δημοτικές οδούς επί 4ωρο (!), κύρια δε στην οδό Ναυαρίνου, που είναι βασική οδική αρτηρία εξόδου προς ανατολάς. Δε συμβάλει, δηλαδή, ο Δήμος στην ταλαιπωρία των διακινουμένων πολιτών για την εξυπηρέτηση μηχανισμών έμμεσης διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

4) Εξυπακούεται ότι οι χορηγοί της εκδήλωσης  πρέπει να καταβάλουν στο Δήμο Καλαμάτας τα προβλεπόμενα για τη διαφήμισή τους ποσά,  ως επίσης και τα προβλεπόμενα τέλη στην περίπτωση που γίνει χρήση πεζοδρομίου ή χώρου παραλιακής ζώνης.

5) Η παρούσα κοινοποιείται στους αρμοδίους (Περιφέρεια Πελοποννήσου, Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ΔΟΥ Καλαμάτας, Α.Ο. «Ακρίτας», Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμάτας) για τις δικές τους ενέργειες».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech