NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

May 2016

30 May 2016

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το έργο : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ‘’ΣΦΑΓΕΙΑ’’»

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ

...

Περίληψη διακήρυξης ανοιχτού, πρόχειρου, μειοδοτικού διαγωνισμού για την: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016»

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει ανοιχτό, πρόχειρο, μειοδοτικό διαγωνισμό για την: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016»

...

27 May 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ»

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, ως Διοικούσα και Διαχειριστική Επιτροπή του κληροδοτήματος της Τ.Κ. Πηγών του Δήμου Καλαμάτας (Κεφάλαιο Αυτοτελούς Διαχείρισης) με την επωνυμία «Κληροδότημα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ» διακηρύττει ότι:
εκτίθεται σε

...

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας διακηρύσσει ότι εκτίθεται , σε δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές,  για τη σύναψη ετήσιων συμβολαίων ασφάλισης των μεταφορικών μέσων της επιχείρησης με κριτήριο τη χαμηλότερη οικονομική...

25 May 2016

Ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφερομένων παροχή υπηρεσίας για τις «Εργασίες για την κατάληψη της απαλλοτριωμένης ζώνης της οδού Ναυαρίνου από Φιλοξένια έως Λακωνικής»

Ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσίας για την  παραπάνω μελέτη (Κ.Α. 30.7323.08– εγκεκρ. πίστωση 10.000,00 € για το 2016 από ΣΑΤΑ και

...

Κάλυψη φωτιστικού εξοπλισμού με τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη

H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ», προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά την κάλυψη Φωτιστικού Εξοπλισμού με τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη για τις ανάγκες του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας για το...

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ»

Με την υπ. αριθμ. 163/2016  αποφάση  της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, ορίστηκε ότι ο διαγωνισμός του ανωτέρω έργου θα διεξαχθεί  εκ νέου   την 03-06-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00πμ.

...

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2016

Με την υπ. αριθμ. 164/2016  αποφάσh της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, ορίστηκε ότι ο διαγωνισμός του ανωτέρω έργου θα διεξαχθεί εκ νέου   την 03-06-2016 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 10:00πμ.

...

Ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού στο πλαίσιο διοργάνωσης του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ», στο πλαίσιο διοργάνωσης του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της, για την ενοικίαση οπτικοαουστικού εξοπλισμού, καλεί τους ενδιαφερομένους επαγγελματίες,...

Σχετικά

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr