NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Jun 2014

30 June 2014

Αρχίζει η αξιοποίηση του κομποστ (compost)

Άρχισε η μεταφορά από τη Μαραθόλακα κομπόστ, στο οποίο θα υπάρξει η κατάλληλη πρόσμιξη με χώμα και θα χρησιμοποιηθεί για φύτευση σε νησίδες της πόλης, με πρώτη αυτή που σχηματίστηκε στην οδό Αθηνών.

Η όλη προσπάθεια γίνεται με την επίβλεψη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχει πιλοτικό

...

Οι διακοπές στο δημοτικό φωτισμό

Διακοπές είχαμε τελευταία στο δημοτικό φωτισμό στην Κεντρική Πλατεία, σε βασικούς οδικούς άξονες αλλά και σε ολόκληρες περιοχές, στην Καλαμάτα και την Περιφέρεια.

Τα προβλήματα οφείλονται στη ΔΕΗ (ακουστική συχνότητα αυτόματης

...

Συνταξιοδοτήθηκε ο Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος

Συνταξιοδοτήθηκε ο υπάλληλος του Δήμου Καλαμάτας και Πολιτικός Μηχανικός Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος. Ο κ. Κουτσογιαννόπουλος ήταν Διευθυντής στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, είχε διατελέσει για μία τετραετία Γενικός Γραμματέας του Δήμου και είχε

...

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 30 Ιουνίου 2014

Κατά τη σημερινή, 28η/2014, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Διενέργεια επαναληπτικής φανερής προφορικής πλειοδοτικής

...

Προσλήψεις στο Δήμο υπαλλήλων με οκτάμηνη σύμβαση

Από την Τετάρτη 2 Ιουλίου αναλαμβάνουν οκτάμηνη υπηρεσία στο Δήμο Καλαμάτας είκοσι εργάτες και οκτώ οδηγοί, που προσελήφθησαν με την προβλεπόμενη από τον ΑΣΕΠ νομοθεσία.

Δύο νέοι υπάλληλοι με ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα

Δύο νέοι υπάλληλοι που εντάσσονται στο Δήμο Καλαμάτας, στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για την ενδοαυτοδιοικητική εθελοντική κινητικότητα, παρουσιάσθηκαν σήμερα για να αναλάβουν υπηρεσία. Ο Δήμαρχος τους υποδέχθηκε και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα, ενώ προσδιόρισε

...

Ο Δήμαρχος στα Διαμερίσματα

Το Γαρδίκι και την Αλαγονία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος την Παρασκευή 27/06 και το Σάββατο 28/06 το απόγευμα αντίστοιχα, όπου συζήτησε με κατοίκους και εκπροσώπους των Φορέων αυτών των διαμερισμάτων προβλήματα και προτεινόμενες λύσεις των περιοχών αυτών.

...

Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Εγκρίθηκε από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» η απασχόληση έξι ατόμων, με σύμβαση μίσθωσης έργου, έως ένα έτος, για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

...

Νόμιμες αποφάσεις (30 Ιουνίου 2014)

Νόμιμες κρίθηκαν από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ως ακολούθως:

1. Η 242/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής

...

27 June 2014

Προσωπικό για την κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 55 ημέρες, για τις ανάγκες της Παιδικής Εξοχής - Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, θα προβεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Θα προσληφθούν

...

Σχετικά

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr