NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Apr 2015

30 April 2015

Καθαρισμός στην Παραλία και σε άλλα σημεία

Συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας προβαίνει σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, σε καθαρισμό στην Ανατολική Παραλία, νοτίως της Ναυαρίνου και ανατολικά του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» (παλιό Γυμνάσιο Παραλίας), ώστε να απομακρυνθούν αυτοφυής βλάστηση,
...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας οροφής σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ στη Ναυαρίνου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας οροφής αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΚ στην οδό Ναυαρίνου και το νότιο πεζοδρόμιο του δρόμου αυτού είναι στη διάθεση κατοίκων και επισκεπτών της Καλαμάτας. 
Η νέα οροφή του
...

Χωρίς αγροτικό ιατρό οι Πηγές

Χωρίς αγροτικό ιατρό εδώ και 4 μήνες είναι η Τοπική Κοινότητα Πηγών του Δήμου Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος διαβίβασε προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας – λόγω αρμοδιότητας του δευτέρου - σχετικό έγγραφο του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Πηγών, συνηγορώντας
...

Πεζοδρόμια σε πολλά σημεία της Καλαμάτας

Απόφαση κατανομής σκυροδέματος, την πρώτη για το 2015, υπέγραψε ο Δήμαρχος, η οποία αφορά σε συνεχιζόμενες συμβάσεις προμήθειας έτους 2014 και νέα σύμβαση προμήθειας έτους 2015.
Η κατανομή προβλέπει τη διάθεση ποσοτήτων
...

29 April 2015

Εργασία μαθητών του 1ου Γυμνασίου για τον εναλλακτικό τουρισμό

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, οι μαθήτριες Μαρία Σταθοπούλου, Μαρκελία Τζουβάρα, Ήλια Πίκουλα και Κατερίνα Σπανού, μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας, συνοδευόμενες από την καθηγήτριά τους
...

Αίτημα να μην κατεδαφισθεί το οίκημα Αποστολάκη στη Θουρία

Ο Σύλλογος Θουριατών Μεσσηνίας, που εδρεύει στην Αθήνα, απέστειλε επιστολή προς την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων της Πάτρας, στην οποία επισημαίνει τη σημασία του οικήματος Αποστολάκη στη Θουρία και την αξία του ως κτηρίου για αυτήν την Τοπική Κοινότητα του Δήμου
...

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής στις 29 Απριλίου 2015

Υπό διευρυμένη σύνθεση, με την εκπροσώπηση φορέων όπως οι Σύλλογοι Ξενοδόχων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαμάτας.
...

Περιορισμός των χώρων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία 23ης Μαρτίου

Θέμα περιορισμού των χώρων ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία 23ης Μαρτίου, θέτει με έγγραφό της προς το Δήμο Καλαμάτας η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως «με τις καταχρηστικές αυτές καλύψεις

...

Τα 13 πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου ανεχώρησαν στις Τοπικές Κοινότητες

Στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, στα σημεία όπου τα καλεί η ανάγκη για άμεση επέμβαση όταν προκύψει πυρκαϊά, ανεχώρησαν σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, τα 13 πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Καλαμάτας.
Ο
...

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Την 33η της επέτειο συμπληρώνει εφέτος η Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, στις 29 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης του Jean-Georges Noverre (1727-1810), δημιουργού του σύγχρονου μπαλέτου.
Οι εορτασμοί
...

Σχετικά

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr