NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Jan 2016

29 January 2016

Ο εορτασμός της Υπαπαντής του Χριστού

Η Καλαμάτα αναμένεται να πανηγυρίσει με καλό καιρό τη μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Χριστού. Οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και θα κορυφωθούν την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, με τον Πανηγυρικό Εσπερινό

...

Μνήμη των Τριών Ιεραρχών και απονομή επαίνων Νικολάου Πολίτη

Τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών τιμούν αύριο, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, η Εκκλησία και η Παιδεία. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Μέγας Βασίλειος και ο Γρηγόριος ο Θεολόγος έθεσαν τη χριστιανική παιδεία και την ελληνική γλώσσα στο επίκεντρο, ενώ ανέπτυξαν και

...

Βασιλόπιτες για τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους αιρετούς

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2015, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Nομού Μεσσηνίας και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψαν τις Βασιλόπιτές τους στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος, μετά το χαιρετισμό που απηύθυνε η Γενική Γραμματέας του Σωματείου

...

Ομιλία με θέμα: «Η τέχνη να είσαι μάνα»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Υπαπαντής του Σωτήρος, της ημέρας κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μητέρα, με θέμα «Η τέχνη να είσαι μάνα».

Επίσημη προσκεκλημένη και

...

Από μισθωμένο κτήμα του Δήμου, ελαιόλαδο στο Δημοτικό Παντοπωλείο

Η συγκομιδή ελαιοκάρπου από μισθωμένο κτήμα του Δήμου Καλαμάτας, που βρίσκεται στα Αρφαρά και διαθέτει 17 παραγωγικά δένδρα, ολοκληρώθηκε και στο Δήμο παραδόθηκε ποσότητα 22 κιλών ελαιολάδου, που θα διατεθεί μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου σε συνανθρώπους μας που έχουν

...

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 28 Ιανουαρίου 2016

Στην 3η/2016 συνεδρίασή του συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2015 και έλαβε αποφάσεις επί 29 θεμάτων, εκ των οποίων 3 εκτός ημερησίας διατάξεως (ψηφίσματα).

 

...

Σύνδεση του νέου Δημαρχείου με το internet

Εν όψει αποπερατώσεως των εργασιών μετασκευής του παλιού Νοσοκομείου σε νέο διοικητικό κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε η σύνδεση του νέου Δημαρχείου με το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών, από συνεργείο της αναδόχου εταιρείας Intrakat με τη συνδρομή

...

Νόμιμες αποφάσεις (28 Ιανουαρίου 2016)

Νόμιμες κρίθηκαν από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης 7 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και 2 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, ως ακολούθως:

1. Η 534/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

...

28 January 2016

Η Σαβίνα Γιαννάτου τραγουδά στην Καλαμάτα

Ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Κυριών Καλαμάτας διοργανώνουν μουσική βραδιά, αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στις 20.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στο τραγούδι και την Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο.

 

Ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό κέντρο γεννιέται

Σε δημοτικό ακίνητο, εκτάσεως 6.309,74 τετρ. μέτρων, που περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις εργοστασίου του πρώην ΑΣΟ στην Τοπική Κοινότητα Άριος, γεννιέται ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό κέντρο.

Ο Δήμος Καλαμάτας, με διαγωνισμό, ενοικίασε το ακίνητο στον Ιωάννη Π. Τσίτουρα και αυτή τη

...

Σχετικά

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr