NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Feb 2018

28 February 2018

Θετικό το συνέδριο για το Δήμο Καλαμάτας

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που διεξήχθη στην Τρίπολη, ο Δήμαρχος είπε τα εξής, αφού χαρακτήρισε το Συνέδριο θετικό για το Δήμο Καλαμάτας:

 

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ

...

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, οι οποίες αφορούν άμεσα στην Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, είναι οι παρακάτω:

1. Όσον αφορά στα μνημεία, αναφέρθηκε ενδεικτικά στη Μάνη, την

...

Μεγάλες οι οφειλές των σχολείων μας

Η χαμηλή επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών από τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών έχει οδηγήσει τα σχολεία σε υψηλά χρέη, μεταξύ άλλων και προς τη ΔΕΥΑΚ, παρά το γεγονός ότι τα σχολεία πληρώνουν το 50% της τιμής ανά κυβικό σε σχέση με τους οικιακούς καταναλωτές.

...

Καλαμάτα Πράσινη Πόλη

Σε συνέχεια της βράβευσης από το WWF το 2017, πολιτική του Δήμου Καλαμάτας για το 2018 είναι να φυτευθούν πολλές χιλιάδες δένδρα στην πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Αυτό θα συμβεί είτε με αγορά δενδρυλλίων είτε με απόκτησή τους μέσω των φυτωρίων των Δασαρχείων.

...

Π. Νίκας: «Tέλος στο σίριαλ με τα σκουπίδια»

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, επεσήμανε πως «είναι εξόχως θετικό το γεγονός ότι από πρωθυπουργικά χείλη ακούσαμε το τέλος του σίριαλ με τα σκουπίδια. Πλέον, υπάρχει στρατηγική, υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού

...

Για τις κατολισθήσεις στη Μικρή Μαντίνεια

Για το θέμα που έχει προκύψει στη Μικρή Μαντίνεια με τις κατολισθήσεις, ο Δήμαρχος – μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 – ανέφερε ότι το έθεσε στο Υπουργείο Υποδομών, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι δεν

...

Εθνική η αποστολή στη Νίσυρο

«Μήνυμα υποστήριξης στους ακρίτες μας», κατά την επισήμανση του Δημάρχου, θα μεταφέρει η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας στη Νίσυρο, για τα 70χρονα της απελευθέρωσής της και της ενσωμάτωσης της νήσου στην Ελλάδα, που θα τελεσθούν στις 7 Μαρτίου 2018.

...

Εσπερίδα και σεμινάρια για τη διαχείριση φυσικών καταστροφών

Εσπερίδα, με θέμα: «Πολιτική Προστασία – Διαχείριση φυσικών καταστροφών», θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, με ώρα έναρξης 19.00, στο αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» (Αριστομένους 95).

Σύμφωνα με το

...

Πληρωμή τελών οστεοφυλακίων μέχρι 30 Μαρτίου 2018

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κεντρικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας, σε περίπτωση μη καταβολής του τέλους φύλαξης οστών στο οστεοφυλάκιο του Κεντρικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας, μέσα σε ένα χρόνο, τα οστά, με ευθύνη της υπηρεσίας των

...

Η αγόρευση του Δημάρχου για τα απορρίμματα

Η 4η αγόρευση του Δημάρχου στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, αφορούσε στη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Ο Π. Νίκας αναφέρθηκε καταρχήν στη δραματική κατάσταση στο Μοριά, με τις χωματερές, την ανεξέλεγκτη

...

Σχετικά

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr