Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζονται!

Με πλούτο, που βασίζεται στη μεγάλη πολιτισμική παράδοση των Ελλήνων, αλλά και με τις ωραιότερες διεθνείς επιρροές, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Καλαμάτας με την Κοινωφελή του Επιχείρηση «Φάρις», σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους. Το πρόγραμμα, στο οποίο σημειώνονται με κίτρινο χρώμα η οριστική ημέρα και ώρα πραγματοποίησης ορισμένων εκδηλώσεων που μετατέθηκαν χρονικά, μπορείτε να δείτε εδώ.

Εν τω μεταξύ, χθες διεξήχθησαν με επιτυχία οι εξής εκδηλώσεις:

modernensemble 4 paramithi

sxoli xorou 1 sxoli xorou 2


•  Στις 19.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, δόθηκε η πρεμιέρα του μουσικού παραμυθιού «Το Δώρο του Αϊ Βασίλη» σε επιμέλεια Γιώργου Μουνδρουλέα και Γιώργου Κάστανου, με μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και τους ηθοποιούς Γιώργο Τσαπόγα και Εύη Γιαννακοπούλου. Επίσης, παρουσιάσθηκε η παράσταση «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια ...ευχή!» της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας.

•  Στις 21.00, στον ίδιο χώρο, δόθηκε και πάλι η παράσταση «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια ...ευχή!» της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας και ακολούθησε συναυλία Συνόλων Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών, Παιδικής και Εφηβικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Οργανικού Συνόλου «5 Modern Ensemble».

sklikas 2 sklikas 3

Επίσης, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απέδωσε η παιδική - νεανική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα, με τη συμμετοχή του συλλόγου «Ακρίτας».

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech