Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

  • Απόψε, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία / Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, το σύνολο Jazzsteps του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (επιμέλεια - διδασκαλία Σύλβιος Σύρρος), θα παίξει jazz standards από την εποχή του swing και του mainstream.
  • Αύριο, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία / Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, συναυλία θα δώσει το Σύνολο των Πνευστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
  • Η Μικρή Ορχήστρα Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρης, προετοιμασία εγχόρδων Σοφία Ευκλείδου) και η μικρή χορωδία θα δώσουν συναυλία, ενώ θα παρουσιασθεί και το παραμύθι μετά μουσικής «Έρχεται το έλκηθρο» με τα Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας (διδασκαλία - διεύθυνση Λένας Αγγελέτου) στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.00. Είσοδος ελεύθερη.
  • Το σύνολο εγχόρδων “flex” (επιμέλεια - διδασκαλία Ηλέκτρας Βεζύρογλου) καθώς και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνον» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (διδασκαλία - διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρης) θα δώσουν συναυλία στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00. Ελεύθερη είσοδος.
  • Διπλή πανηγυρική Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο:

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - στις 19.00

Από τη Δημοτική Σχολή Χορού και από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα παρουσιασθεί σε πρεμιέρα το μουσικό παραμύθι «Το δώρο του Αϊ-Βασίλη», σε επιμέλεια του Γιώργου Μουνδρουλέα και του Γιώργου Κάστανου, με μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και τους ηθοποιούς Γιώργο Τσαπόγα και Εύη Γιαννακοπούλου. Ακολούθως, θα δοθεί παράσταση με τίτλο «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια …ευχή» από τη Δημοτική Σχολή Χορού.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ - στις 21.00

Παράσταση με τίτλο «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια …ευχή» από τη Δημοτική Σχολή Χορού. Στη συνέχεια, συναυλία συνόλων ξύλινων και χάλκινων πνευστών, της παιδικής και εφηβικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, καθώς του συνόλου 5 Modern Ensemble, με ελεύθερη είσοδο.

wdeio_1.jpgwdeio_2.jpgwdeio_3.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech