Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Δημοτικό Σχολείο Λαιΐκων: όχι καύση, αλλά ανακύκλωση των κλαδεμάτων και της βιομάζας

Το Δημοτικό Σχολείο Λαιΐκων, στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, πραγματοποιεί για δεύτερη σχολική χρονιά δράσεις με θέμα την ανακύκλωση των κλαδεμάτων και της βιομάζας. 
Στόχος των δραστηριοτήτων είναι τόσο η ευαισθητοποίηση των μαθητών, όσο και η επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας με την τοπική κοινωνία πάνω σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής. 
Το Σχολείο πραγματοποίησε κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 σχετικές εκπαιδευτικές επισκέψεις και δημιούργησε ενημερωτική ταινία τεκμηρίωσης για την διαχείριση των κλαδεμάτων. Τη φετινή σχολική χρονιά, προγραμματίζει δράσεις διάχυσης των αποτελεσμάτων της προσπάθειάς του στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την αποφυγή της καύσης των κλαδεμάτων μέσα από εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισής τους. Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.30, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Λαιΐκων.
Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εισήγηση και από το Διευθυντή Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας, με θέμα «Θρυμματισμός – κομποστοποίηση προϊόντων κλαδέματος».
Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό πρόγραμμα.
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech