Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Από αύριο, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου μέχρι 22 του μήνα, “Mobility Week”

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, “Mobility Week”, είναι μια ετήσια εκστρατεία για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, που διοργανώνεται με την υποστήριξη των Γενικών Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο στόχος της εκστρατείας, η οποία διαρκεί κάθε χρόνο από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών, ώστε να θεσπίσουν και να προωθήσουν αειφόρα μέτρα μετακίνησης και να καλέσουν τους πολίτες τους να δοκιμάσουν εναλλακτικές λύσεις στη χρήση του αυτοκινήτου. Η εναρκτήρια εκδήλωση στην Καλαμάτα θα γίνει αύριο, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mobilityweek.eu/

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Δήμος Καλαμάτας πρόκειται να μετάσχει στην ευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία με διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εξής φορείς: ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας, Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, Δ/νση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Δ/νση Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας, Κέντρο Νέων Καλαμάτας, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ», Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, Ομάδα «Πάμε βόλτα», Οργανισμός Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας, Ποδηλάτες και Πεζοί Καλαμάτας, Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς», Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας «ΕΥΚΛΗΣ», Ραδιόφωνα City και Κανάλι 20.

Παρατίθεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται ομιλίες, ποδηλατικές και περιπατητικές περιηγήσεις στην πόλη, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ επίσης τις ημέρες αυτές θα μετατραπούν χώροι στάθμευσης σε χώρους πρασίνου, καθώς επίσης θα κλείσουν δρόμοι μπροστά από σχολεία.

Επίσης, παρατίθενται εδώ οι χαρτογραφημένες διαδρομές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης καθώς και περισσότερες πληροφορίες. Σημειώνεται πως τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, η περιβαλλοντική διαδρομή με το ΚΠΕ θα ξεκινήσει στις 18.00.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις περιβαλλοντικές διαδρομές, επικοινωνήστε με το Κ.Π.Ε. Καλαμάτας:

Ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεφωνικά στο 27210 62299 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00-14.00).

Για συμμετοχή στις περιηγήσεις της ομάδας "Πάμε Βόλτα" στο τηλέφωνο 6976 856885, με τον κ. Σωτήρη Θεοδωρόπουλο.

aaa.pngflyer-in.png

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech