Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εξορμήσεις στις ομορφιές του Αγίου Φλώρου

Ένα χαρούμενο πρωινό με δράση ήταν το πρωινό της Κυριακής 3 Νοεμβρίου για όσους επισκέφθηκαν το πάρκο του Αγίου Φλώρου. Από τις 12.00 το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα, ο Γιώργος Εξηνταβελώνης και ο Στράτος Πανταζίδης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους κάνοντάς τους βόλτες με κανό, βάρκες και με ένα ποδήλατο θαλάσσης. Για τους πιο τολμηρούς είχαν δέσει σχοινιά, με τα οποία αυτοί περνούσαν το ποτάμι.

Επίσης, η ομάδα περιπατητών από την Καλαμάτα «Πάμε Βόλτα» ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Φλώρου, που μαζί με το Μιχάλη Αντωνόπουλο τους μίλησαν για την ιστορία του χωριού αλλά και για την χλωρίδα και πανίδα του Παμίσου.

pame-volta-agios-flwros_1_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_2_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_3_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_4_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_5_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_6_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_7_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_8_Medium.JPGpame-volta-agios-flwros_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech