Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

«Μην ξεχνάς, το καπάκι να κρατάς»

Ένα καπάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πολλά μαζί, βοηθούν ένα παιδί με αναπηρία να αποκτήσει καροτσάκι ή τεχνητό μέλος.

Τρεις εκδηλώσεις, δεκάδες γυμναστές, εκατοντάδες παιδιά, χιλιάδες καπάκια. Πού θα είναι όλοι αυτοί; Στις γιορτές αθλητισμού και αγάπης που διοργανώνει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Αθλητικός Σύλλογος Στίβου «Ολυμπιάδα». Στόχος; Να μαζευτούν 20.000 καπάκια από φιάλες νερού και αναψυκτικού, η ανταλλαγή των οποίων θα προσφέρει ένα καροτσάκι ή ένα τεχνητό μέλος σε ένα παιδί με αναπηρία από το Σύλλογο Σπαστικών Πέλλας.

Για το στόχο αυτό συνεργάζονται ακόμη τα σωματεία «Ακρίτας», «Ηρακλής» Βέργας, «Ίκαρος», Ν.Ο. Καλαμάτας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, ο Αθλητικός Φορέας του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμος Καλαμάτας και τα μεσσηνιακά καταστήματα τροφίμων «Μουργή». Τα καπάκια θα συγκεντρώσουν οι διοργανωτές σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 25 Οκτωβρίου και στις 13 Δεκεμβρίου φέτος, καθώς και στις 13 Ιουνίου 2014 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας – Βασιλέως Γεωργίου, από τις  19.00 έως τις 22.00.

Μην ξεχνάτε: Κρατήστε τα καπάκια από νερά και αναψυκτικά και δώστε φτερά σε ένα παιδί!

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech