Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Virtual Πρεμιέρες Όπερας από τη Λυρική Σκηνή και στην Καλαμάτα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσκάλεσε το Δήμο Καλαμάτας να μετάσχει στο πρόγραμμα «Virtual Πρεμιέρες Όπερας» και, με εντολή του Δημάρχου, η Κ.Ε. «Φάρις» απέστειλε σχετικό αίτημα. Από το πρώτο τρίμηνο του 2016, η ΕΛΣ θα πραγματοποιεί μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις επιλεγμένων παραγωγών όπερας, μπαλέτου και οπερέτας της εκάστοτε καλλιτεχνικής περιόδου, σε 15 πόλεις της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και στην Καλαμάτα. Δέσμευση της ΕΛΣ είναι το κοινό να παρακολουθεί αυτές τις παραστάσεις δωρεάν.

Οι Virtual Πρεμιέρες Όπερας θα παρουσιάζονται σε κάθε επιλεγμένη πόλη με διαφορετικές παραγωγές μία έως τρεις φορές ετησίως, ενώ κάθε παραγωγή θα παρουσιάζεται σε μία έως δύο προβολές.

Για κάθε παράσταση, η ΕΛΣ θα παρέχει το μαγνητοσκοπημένο υλικό, καθώς και ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό προς διανομή. Την παράσταση θα προλογίζουν – όπου είναι δυνατό – ειδικοί (μουσικολόγοι, μουσικοσυνθέτες ή σολίστ της όπερας). Σε συνεννόηση με την ΕΛΣ, θα είναι δυνατή η κατά περίπτωση ανάπτυξη παράλληλων πολιτιστικών δράσεων.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech