Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνέντευξη του Δημάρχου, που θα προβληθεί στα δίκτυα Extra, Ελλάδα TV και ΑΒ

Συνέντευξη παρεχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος στο Μιχάλη Κοντιζά, που παρουσιάζει την εκπομπή Greece Economy Crisis, η οποία προβάλλεται από τα τηλεοπτικά δίκτυα Extra Channel, Ελλάδα TV και ΑΒ. Η συνέντευξη, που αναμένεται να προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου, μαγνητοσκοπήθηκε στο πλαίσιο οδοιπορικού της εκπομπής, το οποίο σήμερα και αύριο καλύπτει τη Μεσσηνία.

Ο Δήμαρχος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, αναφέρθηκε στη μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας μέσω των Κοινωνικών Δομών που έχει

δημιουργήσει, για το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Τόνισε, δε, πως ο Δήμος βοηθάει τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες και παροτρύνει τους δημότες να κάνουν το ίδιο, όμως αυτή η δράση μπορεί να είναι μόνον επικουρική προς εκείνες που το κράτος οφείλει να αναπτύσσει. Ζήτησε, επίσης, να επεκταθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και σε άλλους Δήμους.

Ανέφερε, ακόμη, πως η Καλαμάτα και η περιοχή της είναι όμορφες και αναπτυσσόμενες, κάτι στο οποίο σημαντικά βοηθούν οι υποδομές προσβασιμότητας όπως ο αυτοκινητόδρομος και το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» με τις δεκάδες διεθνείς συνδέσεις του. Ευεργετική υπήρξε η ίδρυση του CostaNavarino από τον αείμνηστο Καπετάν Βασίλη, που μας έβαλε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, αλλά και η σχέση της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου με την Aegean, η οποία έχει δημιουργήσει βάση της στο αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Ο Π. Νίκας είπε ότι γίνεται συνεχής προσπάθεια προβολής του τόπου μας και στάθηκε στη σπουδαία στόχευση να αναδειχθεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Για ποιο λόγο να επισκεφθεί κάποιος την Καλαμάτα; Ο Δήμαρχος απάντησε πως η πόλη είναι καθαρή και προσεγμένη, έχει πεντακάθαρες θάλασσες, προσφέρει θαυμάσιο φαγητό, ενώ μέσα σε μισή ώρα βρίσκεται κανείς στο βουνό. Επίσης, μπορεί ο περιηγητής να χρησιμοποιήσει την Καλαμάτα ως ορμητήριο για να επισκεφθεί τόπους όπως η Αρχαία Μεσσήνη, η Πύλος, η Μεθώνη, η Κορώνη, η Μάνη και προσεχώς η Σπάρτη.

sunenteuksi_2.JPGsunenteuksi_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech