Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης και στο Πλατύ

Η προοπτική δημιουργίας Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και στο Πλατύ ενδιαφέρει ιδιαίτερα την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο και από τη σχετική συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου και αιρετών, εκπρόσωπων Πολιτιστικών Συλλόγων και εκπαιδευτικών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.

Χώρος κατάλληλος για τη λειτουργία του κρίνεται το εξαίρετο δημοτικό κτήριο Μάντζειο και το Κέντρο αναμένεται να καλύψει τις Τοπικές Κοινότητες Πλατύ, Αριοχώρι, Αρφαρά, Άγιος Φλώρος, Ανεμόμυλος, Αλώνια και Πήδημα.    

Ο Δήμαρχος ζήτησε να προτείνουν οι ενδιαφερόμενοι τα προγράμματα που θα ήθελαν να λειτουργήσουν για την επιμόρφωση ενηλίκων και ενδεικτικά ανέφερε τα εξής: βελτίωση υπαρχουσών καλλιεργειών, νέες καλλιέργειες, αγροτική επιχειρηματικότητα, πολιτιστικά θέματα κ.λπ. Αφού οριστικοποιηθούν τα προγράμματα, οι πολίτες της περιοχής θα υποβάλουν αιτήσεις. Στόχος του Δήμου, μέσω της λειτουργίας Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, είναι η υποστήριξη, η ψυχαγωγία και η βελτίωση του γνωστικού επιπέδου των κατοίκων των περιοχών στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας.

suskepsi_1.JPGsuskepsi_2.JPGsuskepsi_3.JPGsuskepsi_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech